Извор:Фото: принтскрин инстаграм jeremicjovana

"Ићи ћу у војску, бићу главни командант Јована Јеремић"

Извор: Нпортал

20.09.2024.

17:52

"ОВИ АКТУЕЛНИ војници могу слободно да пакују кофере јер стиже Јована Јеремић"

Водитељка Јована Јеремић открила је да планира да одслужи војни рок.

BloombergAdria.com

 

Председник Србије Александар Вучић је открио да је потписао сагласност о редовном војном року, а водитељка Јована Јеремић је открила да планира да се прикључи војсци.

- Врло вероватно ћу се прикључити војсци, бићу тамо главни командант. Ови актуелни војници могу слободно да пакују кофере јер стиже Јована Јеремић. Видеће они ко је прави војник и ко је прави лидер. Специјалац сам са посебног одељења српског новинарства, за ванредне ситуације. Мене зову када је камење у ватри и када је потребно да се то камење извади - истакла је самоуверено Јована.

Јована је нагласила да јој се не допада став родитеља који на све начине покушавају да заштите дете од тешких војних вежби и обавеза.

BloombergAdria.com

 

- Знаш оно кад мама жали сина, па му заврши да буде у библиотеци, а после се хвали да је одслужио војни рок. Каква је то војска?! То није војник, то је библиотекар, кога она лаже?! Према томе, можда ћу и ја да одем у војску, у смислу овог женског водног реда или како год се већ то зове - поручила је Јована.

Јеремићева је признала да је последњих дана посебно узбуђена због одласка у Америку на председничке изборе, који ће се одржати у Вашингтону.

- Трећег новембра путујем у Америку, вежбам сваки дан. После Америке више ништа неће бити исто, ово је први одлазак, а онда иде други, па трећи, па светска каријера Јоване Јеремић - каже водитељка, која се врло пажљиво припрема за сусрет са Трампом.

- Увелико бирам стајлинг. Енглески већ одавно знам, али га усавршавам свакодневно. За дебате између Доналда Трампа и Камале Харис енглески мора бити на највишем могућем нивоу.

Информер