Извор:Фото: А.К./АТА имагес, Зоран Јовановић Мачак

МИСЛИЛА САМ ПРЕГУРАЋУ: Последњи интервју Радмиле Живковић

Извор: Нпортал

20.09.2024.

20:44

ЛЕГЕНДАРНА глумица Радмила Живковић преминула је рано јутрос у Београду, а од ње су се опростиле бројне њене колеге са којима је сарађивала током вишедеценијске каријере.

Последња улога глумице Радмиле Живковић била је у популарној серији "Тунел" продуцента и глумца Лазара Ристовског, а интервју са снимања сета забележен је као њен последњи.

- Свака епизода је, у ствари, једна посебна прича базирана на истинитим догађајима, који су добро проучени, тако је сценарио и писан. Наравно, прилагођен да би то могао да буде филм - рекла је глумица за Суперстар, па додала: 

BloombergAdria.com

 

- Овде постоји једна потпуна драж, ја сам, кад сам се сусрела са овом екипом овде, са младим редитељем Петром Ристовским, и уопште са свима на сету, ја сам била одушевљена. Пуна су ми уста хвале и као да сам у неком бившем времену, када се врло озбиљно радило, кад се добро промишљало и овде се филмски ради, што је за мене изузетно значајно и важно. Лепо ми је - изјавила је глумица.

Радмила је тада додала да, иако јој је у почетку било мало тешко, да ће јој бити веома жао када се заврши снимање. 

- Мислила сам, хајде, прегураћу, али богами, биће ми жао кад завршим. Зато што језанимљиво, интересантно, очекујем да буде првокласно - рекла је глумица.

БОНУС ВИДЕО: