Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/tanja_savic_private/Јутјуб принтскрин/Novo jutro

"УЖАСНО СЕ УГОЈИЛА": Јована поткачила Тању

Извор: Нпортал

21.09.2024.

08:43

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић је на прослави телевизијске куће "Пинк" дошла сама без свог дечка Драгана Станковића.

Атрактивна водитељка је објаснила где је Драган:

- Црна удовица креће у ноћни поход. Драган вечерас одмара, вечерас сам сама изашла - рекла је Јована одмах на почетку разговора са медијима.

- Ја сам велика звезда, мораш да заслужиш да са мном будеш у новинама. Ја сам некада могла да се "фајтам" са Тањом Савић, али више не. Није Тања успела, ја јој не знам ниједну песму. Мора да смрша ужасно се угојила. Не знам како ће напунити Арену. Ја волим Теу Таировић - рекла је Јована за "Блиц", па открила ко јој се од младих певачица још допада:

- Теу сам подржала на почетку каријере и њу и Милицу Павловић, Милицу Тодоровић и Раду Манојловић и Александру Пријовић.

Водитељка се похвалила како је од пријатељице добила прави ролекс, а многи су посумњали да је то лажњак. Јовану је ово повредило. 

Весна Ривас се огласила како сумња да Јована носи прави ролекс: 

- Џована, Џеј Џеј, мали monkey... Ја толики презир према једној особи нисам видела, а 30 година сам на јавној сцени. Читам коментаре испод њених смешних клипова и бисера. Она се у неким моментима труди да карикира и да одглуми, али су ти коментари постали антиреклама - рекла је Весна прво, а затим додала:

- Сада то искаче из онога да је свака реклама добра реклама. Она то више не може да контролише. Могла је док није улетела у его-балон. Неки људи изгубе осећај за стварност, не ходају земљом, не радују се ситницама. Она прича како јој је другарица поклонила ролекс, а реч је заправо о ролексу од 50 до 80 долара - изјавила је Ривасова за "Hype".

BloombergAdria.com

 

Водитељка је тада решила да тужи певачицу. Она се огласила и открила да је поднела још две тужбе против Весне Ривас.

- Весни Ривас желим сву срећу и да нађе свој мир. Нећу се јавно оглашавати поводом њеног имена и презимена, а данас је добила две тужбе, поред претходне две, на суду ће доказати своје тврдње ако сматра да је у праву - рекла је тада за "Блиц" Јована Јеремић.