Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Igor Gmitrović

ДВЕ ХИЉАДЕ ЗА ТРИ НЕДЕЉЕ: Трновит пут живота "ЗГ"

Извор: Нпортал

21.09.2024.

12:55

ПЕВАЧА Игора Гмитровића упознали смо током такмичења "Звезде Гранда".

Млади певач је истакао да је његов пут био трновит и  да је у почетку тешко живео: 

-Сећам се момената када нисам имао динара у џепу и живим са 2.000 хиљаде три недеље да бих могао да изгурам пројекат и све то. Сада сам први пут рекао то јавно и није ме стид тога, јер се мој рад и те како види. Највише ме нервира када ме људи сретну и прво питање је "Који ауто возиш?" Искрено, ја аутомобилима уопште не дајем на значају. Да сам хтео до сада могао сам да купим поршеа, али је мој циљ био да улажем у каријеру. Прошао сам тежим путем из разлога што сам морао можда да дајем више новца док не стекнем та нова познанства када је мало лакше -испричао је Игор.

BloombergAdria.com

 

Игор је истакао да је имао изазове са различитим менаџерима, али да их је превазишао: 

-У животу је све до судбине и среће, како те Бог погледа. 2018 сам имао сам проблема са менаџерима са којима сам сарађивао, није функционисало како треба. Само лажна обећања и након тога сам се извукао, мој труд и рад се исплатио 2021. године када сам избацио за Гранд песму „Иста си" од тада је кренула друга прича - рекао је певач.

За време такмичења, Игора су упоредили са Дарком Радовановићем: 

-Дарко је мени био идол и ја сам слушао његове песме и одрастао уз његове хитове. Многи тврде и дан данас да та изведба која стоји на „Звездама Гранда" где сам певао „Дукат" малтене идентична као његова. Аца Лукас ми је дао тај епитет и тако је кренуло - истакао је Игор за Гранд.