Извор:Фото: Принскрин/Инстаграм/miljana_kulic_offlцал/утјуб/народпита

ОДНОС СА ЊОМ МЕ НЕ ЗАНИМА: Огласио се Зола

Извор: Нпортал

21.09.2024.

13:51

БИВШИ ријалити учесници Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола поново су у центру пажње јер је Миљана трудна.

Миљана је открила да  је у другом стању са Лазаром. Међутим, испоставило се да има ризичну трудноћу после гинеколошког прегледа због кога је јуче напустила "Елиту".

Затим је оплела по Лазару Чолићу Золи, а он се путем Инстаграма огласио и рекао да је упознат са Миљаниним стањем. 

Истакао је да је са Миљаном однос завршен и да га та тема не занима. 

- Јавио се, пружио подршку, стао иза свега, као и увек. Чули се поново приватно уз молбу и пружио сам максималну подршку и приватно. Извињавам се што нисам био у могућности да полетим у Шимановце, али након оних речи од синоћ ме апсолутно ништа више не занима, осим трудноће, иза које ћу увек да станем, али то је све од мене. Однос са њом ме не занима. Поздрав од Золандера - поручио је Зола.

BloombergAdria.com

 

Миљана је добила савет да прекине трудноћу: 

- Ја сам лупала на врата и рекли су ми да ми је нагло ХЦГ пао, онда сам отишла код гинеколога и рекао ми је да је трудноћа јако ризична и да сумња да је ванматерична. Ја сам се уплашила јер је рекао да је ризична операција због тога што сам оперисала желудац и слезину. Након тога сам отишла у другу клинику и једна жена ми је рекла да идем обавезно да прекинем трудноћу јер је видела у Швајцарској да он шета пудлице девојкама и да је тамо жиголо. Ја се шокирала, скроз се ошамутила, одлазим код гинеколога даје ми прогестерон и враћам се овде сада и размишљам - рекла је Миљана.