Извор:Фото: Профимедиа/АФП/Коца Сулејмановић, АТА имагес

Врањеш посетио Легију у затвору - откривен и разлог

Извор: Нпортал

21.09.2024.

14:47

Фудбалер је недавно био у казненом-поправном заводу Пожаревац, специјално због Милорада Улемека с чијом свастиком је започео заједнички живот

Огњен Врањеш посетио је Милорада Улемека Легију у Забели, сазнаје Курир.

Фудбалер је недавно био у казненом-поправном заводу Пожаревац, специјално због бившег комаданта Јединице за специјалне операције.

Њих двојица су се том прилком лично упознали, а спортиста се жени београдском лепотицом Маријом, сестром Улемекове супруге. Будући младенци су одскоро почели и заједнички живот. Љубав између спортисте и његове будуће супруге цвета, иако још увек нису званично одлучили када ће се једно другом заклети на вечну љубав.

BloombergAdria.com

Према речима извора Курира  Врањеш и Легија су се том приликом поздравили као да се годинама познају.

- Могу да вам кажем деловало је као да се познају годинама. Огњен цени Легију, а исти је случај и са његове стране. Причали су о животу, највише о спорту и наравно неким породичним стварима јер се Огњен жени Легијином свастиком. Врањеш је испоштовао комплетан протокол и први сусрет је прошао како треба - прича извор Курира.

Овим поводом позвали смо Огњена који је потврдио сазнања Курира, али није желео да улази у детаље:

- Тачно је и не бих даље од тога - било је све је спортиста рекао Куриру.

BloombergAdria.com

Иначе, Врањеш се после тринаест година вратио у српски фудбал и прошле године постао највеће појачање клуба с Бановог брда, понуде да заигра изван земље стижу са свих страна. Играч богате каријере, који је наступао у Молдавији, Русији, Турској, Шпанији, Грчкој и Белгији, иза себе има и учешће на Светском првенству у Бразилу са селекцијом Босне и Херцеговине.

(Курир)