Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/callmenaumi/АТА имагес

ОЧАРАЛА ФИГУРОМ: Мина у јавности први пут после порођаја

Извор: Нпортал

21.09.2024.

15:32

СУПРУГА водитеља Огњена Амиџића, Мина Наумовић, синоћ се појавила у јавности први пут након што је на свет донела сина Перуна.

Водитељка се породила почетком марта, а претходних шест месеци је баш као и када је била у другом стању избегавала бројна дешавања.

Ипак, сада је решила да руку под руку с мужем дође на прославу Пинковог портала где је уживала у сјајној забави и дружењу с колегама.

Мина, која се, чим је сазнала да је у другом стању, повукла с малих екрана, максимално је посвећена својој беби, али води рачуна и о свом изгледу.

BloombergAdria.com

 

Она се у ресторану појавила у мини хаљини те је показала да је вратила линију коју је имала пре порођаја. Огњен је све време био уз њу, обоје су били изузетно расположени и позирали су загрљени.

Иначе, Мина и Огњен су лето искористили да се максимално одморе, а са сином су пред крај летовања били на Кипру. Амиџић се вратио својим пословним обавезама, нова сезона му је кренула, а Мина још није открила када ће се вратити у емисију.

BloombergAdria.com

 

- Једва чекам да ми се супруга врати на мале екране, али њен повратак ће бити нешто најтеже што се десило на нашој телевизији - рекао је недавно Огњен за Информер.