Извор:Фото: Катарина Михајловић

ВОДИО БИТКУ СА НАРКОТИЦИМА: Бранислава напустила жена

Извор: Нпортал

22.09.2024.

08:00

ГЛУМАЦА Бранислава Видаковића памтимо по комичним улогама, а у животу је имао период када је водио тешку битку са дрогом.

Пороци су глумца довели до развода брака. О целој ситуацији је говорио са болом. Пролазио је кроз агонију, а жена и деца су га напустили: 

-  Запитао сам се хоћу ли да се бавим глумом или овим? Глуму сам волео довољно да сам био спреман да истрпим шта треба. И није било лако, уопште. Дуго и тешко сам се скидао, на суво, без икаквих лекова. Намучио сам се, лежао сам код моје јадне мајке Грозде, она ми је доносила супице и пресвлаку. Кад сам све завршио, отишао сам код пријатељице докторке да ми извади крв и каже колико сам оштећен. Рекла ми је да сам имао много среће, све ми је било у реду. Упозорила ме је да се више никада не скидам на суво, јер могу сви органи да попуцају - рекао је глумац и додао да је са 23 године упознао своју бившу супругу Јасмину Мину и одмах је знао да је она права.

BloombergAdria.com

 

Испричао је како је упознао супругу и открио непознате детаље из брака: 

- Она је била модел на једној фризерској ревији, после које смо отишли код заједничког друга на рођендан. Целу ноћ сам свирао Стиви Вондера на гитари, а она ми је пришла и рекла: "Ко још свира Стивија Вондера на гитари?" - присетио се глумац, а они су годину дана након венчања добили сина Матеју, а пет година касније ћерку Мајду.

- Наш брак је био уметнички, то значи да се нисмо много виђали. Ти се венчаш, и онда неко мора да зарађује паре, а то обично падне на мушкарца. Онда ти идеш да радиш, она остаје сама, нема ко да јој помогне. Радио сам као коњ до вечери, јер сам желео да нам обезбедим неки стандард - причао је глумац.

(Хајп)