Извор:Фото: АТА имагес/Зорана Мандић

ЛУДО ГА ВОЛЕЛА: Јеленин бивши вереник смувао њену колегиницу

Извор: Нпортал

22.09.2024.

09:44

Глумица никада није желела да говори о разлозима раскида...

Глумица Јелена Гавриловић ускоро стаје на луди камен и после шест година изговориће судбоносно "да" свом изабранику Дарију.

Дарио не воли јавно да се експонира, он је успешан бизнисмен и бави се спортском гардеробом, а њих двоје живе у луксузном крају, а дом су средили до перфекције.

Иако тренутно ужива у љубави са партнером који нема везе са њеном професијом, Јелена Гавриловић је у прошлости била верена за Стевана Марића - монтажера који је врло цењен у глумачком свету.

Глумица никада није желела да говори о разлозима раскида, а Стеван је након разлаза пронашао срећу крај глумице Вање Ејдус.

О љубави са Дариом

Иначе, Јелена је једном приликом открила како је Дарио ушао у њен живот.

BloombergAdria.com

- Мислим да је физичка лепота важна да некога приметиш, али после одређеног времена ти и "најлепша саксија" досади. Важно је да човек поседује квалитетне особине. Он јесте леп човек, али нико га није видео. Не експонирам га, он ни нема друштвене мреже - рекла је својевремено и додала:

- Ја сам њега одабрала. Призвала сам га. Ја сам буквално рекла, била је Богојављенска ноћ. Сећам се да сам рекла тада: "Молим те Боже, желим да се заљубим". Ја сам записала каквог ја партнера хоћу и та жеља ми се испунила, детаљно сам написала.

(Блиц)