Извор:Фото: Профимедиа

"НЕКА ОН ОДЛУЧИ..." Богдановић послао поруку Карију Пешићу

Извор: Нпортал

22.09.2024.

13:28

КАПИТЕН кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић је на отварању свог кошаркашког кампа на Миријеву причао и о селектору Svetislavu Pešiću.

Након што је једном изјавом Светислав Пешић дигао буру када је рекао да није више селектор нашег националног тима гостујући у Магазину Око Богдановић је рекао да му не верује! Сада је упитан да ли се након тога чуо са Пешићем.

Пошто није једини репрезентативац који се огласио и рекао да би желео да селектор Пешић остане на клупи "орлова", занимало је новинаре колико је битан детаљ то што су репрезентативци листом стали иза селектора и пожелели да он остане на функцији.

- Осећа он ту емоцију и одговорност да остане, али ошпет је на њему да одлучи. То је сада тако, видећемо како ће бити за два-три месеца. Не знам ни како то иде по тим правилима, законима, али овако смо му ми спортски рекли да су сви послали своју поруку да су задовољни сарадњом, да имају велико поштовање тренера. Надамо се да нас је само мало преварио са том изјавом - завршио је Богдановић.