Извор:Фото: АТА имагес

"СКОРО СЕ ОНЕСВЕТИЛА": Маја доживела насиље од мужа

Извор: Нпортал

22.09.2024.

14:31

ПОЗНАТА певачица Маја Маријана (51) се пре неколико година развела од супруга Младена Шмакића. Током 2013. га је пријавила за насиље у породици.

Певачица Маја Маријана је недавно поднела тужбу против бившег мужа због заједничких некретнина: 

- Намерно нећу да изговарам његово име, јер је по други пут то урадио не би ли проверио где ја идем, у које институције, с обзиром да сам поднела тужбу зарад заједничких некретнина које смо заједно стекли. Јако сам љута и огорчена јер неко може тек тако да вам постави уређај и да за то не одговара - рекла је Маја за "Гранд".

Певачицу је муж наводно ударио, а за медије је поручила женама да не требају да дозволе да их ико ошамари. Маја је истакла да се са мужем није помирила. Испричала је како је дошло до инцидента: 

- Почели смо да се свађамо у колима због неке ситнице, свађа је постајала све жучнија, а ми смо викали једно на друго. У једном тренутку Младен ми је ударио јак шамар да сам се скоро онесвестила - изјавила је Маја Маријана тада у полицији.

Њеној причи у прилог иду и информације о повредама из Ургентног центра, где су јој установили лакше повреде главе, док са друге стране, њен супруг Младен све то демантује.

- Нисам је тукао, нити сам то икад радио! Дуго смо заједно, волимо се, имамо дете и сигурно је никада не бих тако малтретирао! - рекао је муж фолк певачице.

(Блиц)

#Маја Маријана #певачица Маја Маријана #муж Маја Маријана #ВИП #тужба против мужа Маја Маријана