Извор:Фото: А. Илић

ПИЈАН ПОКОСИО 4 ОСОБЕ У С. МИТРОВИЦИ: Повређена и деца

Извор: Нпортал

23.09.2024.

07:21

У стравичној саобраћајној несрећи у Раденковићу код Сремске Митровице повређене су четири особе, од којих двоје деце, када их је "голфом" покосио пијани возач Д. Ј. (25) из овог места. Он је побегао са лица места, али га је километар даље сустигао један возач који је наишао у тренутку несреће.

- Вратио је возача који је изазвао незгоду на лице места и позвао полицију која је убрзо стигла. Био је то Владан Глуваковић, начелник полицијске станице у Богатићу, кога познајем и видео сам га на месту несреће где сам дошао када сам чуо да се догодило - рекао је мештанин С. Д.

Несрећа се догодила када је Д. Ј. изгубио контролу и са коловоза скренуо на бетонски плато испред сеоске продавнице. Најпре је покосио бициклисту који је у корпици возио двогодишње дете, а потом и два пешака, једну жену и њену малолетну ћерку.

- Девојчица коју је отац возио на бициклу је од ударца испала из корпице и летела неколико метара. Пала је на сред пута где је лежала без свести. Остали повређени су на бетону испред продавнице запомагали. Један мештанин их је све покупио у ауто и одвезао у болницу, а након тога је стигла и екипа хитне помоћи - испричао је очевидац несреће.

На срећу, нико од повређених није животно угрожен.

Како се незванично сазнаје, Д. Ј. је управљао аутомобилом са 2,07 промила алкохола у крви.

Он је ухапшен и одређено му је полицијско задржавање до 48 часова и уз кривичну пријаву биће приведен основном јавном тужиоцу у Сремској Митровици.