Извор:Фото: Принтскрин/Инстграм/milica_velickovic_elitaa7

"ИМА ФАНАТИКА КОЈИ ЈЕ НАПАДАЈУ": Милицу осуђују због Терзе

Извор: Нпортал

23.09.2024.

08:59

МИЛИЦА Величковић испратила је вереника Борисава Терзића Бору у ријалити "Задруга Елита 8", а он је после три дана кренуо да флертује са цимерком Софијом Јанићијевић.

Флерт је јавно приказан на телевизији а Милица је после тога оставила Терзу. Сада се сусреће са бројним осудама и људима који је нападају због брзинске одлуке, али има и оних који је разумеју зашто је то тако радила. 

Према писању медија, Милици је тешко, али има подршку од породице. Жели да буде јака и да се посвети својој беби и себи: 

BloombergAdria.com

 

- Милици је баш тешко, не оно лоше, али зна да заплаче, јер је она јако емотивна, нарочито сада када је трудна, јер не каже џабе наш народ, друго стање. Мисли све време на бебу, да само буде са тим у реду, што и јесте најбитније. Наравно да прати све стримове, сваки снимак, породица свакодневно брине о њој, али је она јака девојка, она ће све ово поднети стојички, како кажу наше бабе, један се отегао други се протегао, битно је да бебица буде у реду, па када се породи, све ће бити другачије - рекао је извор, па додао: 

- Има и оних фанатика који је нападају, да је оваква, онаква, да Бора ништа није урадио, да драми, али мислим, баш бих питала њих да су се нашли у њеној кожи. То не пожелети ниједној девојци да се деси - открио је извор за "Републику". 

BloombergAdria.com