Извор:Фото: АТА имагес

САША ПОЗВАО ДЕЦУ ИЗ БОЛНИЦЕ: "Слушајте ме и запамтите једно"

Извор: Нпортал

23.09.2024.

09:37

ЧЕЛНИКУ "Гранд" продукције Саши Поповићу тренутно је здравствено стање лоше.

Саша је због здравственог стања морао да отпутује у иностранство на лечење. 

Сузана Јовановић, Сашина супруга је у сталном контакту. Пријатељи и сарадници су такође уз њега са надом да ће све кренути на боље. Саша је позвао децу да и каже како је све стабилно и да нема потребе за дизањем панике у породичном окружењу ни у медијима. 

BloombergAdria.com

 

- Саша је са породицом нон стоп на вези, што је и нормално јер се сви брину и труде да буду доступни за њега у сваком тренутку. Сузана нон стоп пита да ли му нешто треба, а деца зову да питају шта кажу лекари о најновијими информацијама. Саша је сада из болнице звао децу да им каже да је све у реду и да не треба нико да се брине. Рекао им је да увек треба сви да буду оптимисти јер је то одмах један корак напред у односу на ситуацију, каква год она да јесте - изјавио је извор близак Поповићу.

Подсећања ради, откад су се у мају појавиле фотографије на којима се види да је био збринут на Институту за ортопедију на Бањици, испред ког је виђен у колицима, а нога му је била у гипсу до колена, Поповић је нестао из јавног живота. Сузана Јовановић одмах је изашла са информацијом да је све како треба и да нико не треба да шири панику о Сашином стању.

- Сузана је опет рекла блиским пријатељима које извештава о томе како је Саша да не преносе даље информације о његовом стању, како не би дошло до медија то шта се тренутно дешава. Она је рекла: "Све је у реду за сада са Салетом, само му је потребно много одмора. Има јаке терапије и нормално је да више одмара и лежи. Битно је само да не преносите ништа од информација да се не би било ко бринуо - рекао упућен извор.

(Република)