Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

"НИСМО ИМАЛИ НИШТА У ФРИЖИДЕРУ": Радован о одрастању

Извор: Нпортал

23.09.2024.

10:14

ГЛУМАЦ Радован Вујовић важи за једног од најпривлачнијих мушкараца на драмској сцени, али и један је од најталентованијих глумаца млађе генерације.

Радован се присетио како су изгледале деведесете године када је био дете. Било је тренутака када његов брат и он нису имали шта да једу. 

- Живели смо као и цела земља, тешко. На дан кад је мој брат донео кући Вукову диплому из гимназије ми нисмо имали ништа у фрижидеру - рекао је он својевремено.

Био је дете и мислио је да је то сасвим нормално, истакао је глумац: 

- Ја сам био мали и нисам схватао шта се дешава, мислио сам да је то нормално, да се тако живи. Али импулс је стигао, наравно. После неког времена људи су почели да схватају да им животи неповратно пролазе у беди и да морају нешто да учине - додао је тад Радован Вујовић за "Хело магазин".

Радован је одувек био слаб на неправду, па је описао како је реаговао као млађи:

- Увек ме је вређала неправда, и данас ми изузетно тешко пада кад на њу наиђем. Као млађи сам "лајао" на њу и кад треба и кад не треба, гурао се где ми није место. Онда ме је живот уверио да неправде на свету има колико волиш, и не само то, већ да је све углавном неправда. То је подразумевано стање ствари, правда је веома ретка утеха - рекао је он.

Иначе, Вујовић је био у дугој вези са Миленом Радуловић, са којом је после раскидао остао у пријатељским односима.