Извор:Фото: АТА имагес/З. Милутиновић

"СТАВИО МИ РУКУ НА ЊЕГОВО МЕЂУНОЖЈЕ" Исповест жртве глумца

Извор: Нпортал

23.09.2024.

10:52

БОСАНСКОХЕРЦЕГОВАЧКИ глумац Моамер Касумовић осуђен је 2021. на годину дана затвора због кривичног дела блудничење над малолетником, што се сазнало тек недавно.

Како преноси Радио Сарајева, Касумовић је наводно имао више жртава. Наводи се да је глумац осуђен по пријави младића који је испричао шта се догодило све када је срео глумца. Све је то потврђено из Тужилаштва Кантона Сарајево. 

У почетку, јавност је мислила да је реч о истој особи, али се испоставило да је реч о другој жртви. Младић због којег се судило Моамеру Касумовићу испричао је детаље о страшним делима познатог глумца.

- Имао сам и имам велику подршку родитеља, који су ми дали и одобрење да се обратим вама, иако сам сад пунолетан, и испричам што се догодило. Били су уз мене све време, па тако и сад - каже данас 21-годишњи младић у разговору за Рапорт.ба.

Све је почело 2019. године када је младић имао само 15 година. Каже да је тај дан његов отац кренуо у један сарајевски локал и да је повео њега. У локалу су седели очеви пријатељи, али и Касумовић.

- Ја сам одрастао на серији "Луд, збуњен, нормалан" и њега сам одмах препознао, и било ми је драго да га видим уживо - наводи. - Седели смо и он ми се обратио. Причао ми је о томе како се снимају серије, о камерама како се постављају за одређене сцене, а ја сам хтео да упишем Академију сценских уметности, па ми је све то било занимљиво - испричао је.

У једном тренутку тихо му је шапнуо на уво: "Колико пута дневно ма*турбираш?"

- То ме питање изненадило, али мислио сам да је то нека мушка прича. У том тренутку нисам ништа помислио - каже младић и додаје да му је глумац затим предложио да се издвоје из друштва "како би причали о серијама, снимању...".

Позив је прихватио не мислећи да би могао бити угрожен ни на који начин.

- У једном моменту говорио ми је "леп си", давао комплименте, питао јесам ли геј..." - прича младић за Рапорт, па додаје:

- Био сам збуњен, скроз сам заблокирао, нисам реаговао у том моменту - рекао је.

Отац је дошао са пријатељем по младића да иду кући. Придружио им се и Моамер, сео је са њима у иста кола, тада је живео у насељу које се налази на релацији којом су свакако пролазили. Аутомобил је возио отац дечака док је очев пријатељ седео на месту сувозача. На задњем седишту били су Касумовић и тада 15-годишњак. У једном тренутку Касумовић је, тврди младић, узео његову руку и ставио ју је на свој п*нис, док је своју руку ставио на дечаков полни орган. Притом му је прстом преко усана ставио до знања да ћути.

- Ја сам се заледио. Он се скроз измакао иза седишта мог оца како га не би видео и руком показао да ћутим. Ћутао сам у шоку - испричао је мушкарац.

Наредно јутро Касумовић му се јавио и на Инстаграму.

- Након свега ми се јавио, што ме додатно шокирало. Послао ми је поруку у којој је питао јесам ли лепо спавао - тврди жртва.

После разговора са психотерапеуткињом, добио је савет са то каже родитељима, пише рапорт.ба.