Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ab4RT Promo, Инстаграм принтскрин/kejtofficial

ГЛУМИЦА ОБЈАВИЛА НАГЕ СЛИКЕ: Нудиста је дуго, само је крила

Извор: Нпортал

23.09.2024.

12:18

"ШТА ће људи мислити ако будем превише показивала своје тело? Можда не требам да се сликам овако или да правим спотове музичке где ми се види велики деколте. Можда не требам да плешем сензуално у купаћем костиму јер полуголо тело треба да се крије јер је тако "лепше" због целог процеса маште. Не требаш све да отркиваш јер је дегутантно"

Певачица и глумица Катарина Богићевић, привукла је пажњу јавности учешћем у музичком талент шоу програму "Твоје лице звучи познато", али после тога нисмо често виђали у јавности.

Међутим, некадашња звезда серије "Фолк", где се још као девојчица опробала и у глуми, данас изазива велику пажњу на друштвеним мрежама.

Ова млада певачица почела је поново да наступа, али није то што покреће коментаре. Њени изазовни стајлинзи изазивају хаос на Инстаграму, а сада је све шокирала новом објавом. 

Катарина је на тој друштвеној мрежи објавила наге фотографије фотографије.

- Мислим да и даље испитујем границе своје слободе. Шта ће људи мислити ако будем превише показивала своје тело? Можда не требам да се сликам овако или да правим спотове музичке где ми се види велики деколте. Можда не требам да плешем сензуално у купаћем костиму јер полуголо тело треба да се крије јер је тако "лепше" због целог процеса маште. Не требаш све да отркиваш јер је дегутантно - написала је Катарина, па додала: 

- Ово су сви коментари које сам добијала у протеклих пар година. И колико год моја душа је отворена и колико год волела своје предивно тело опет због места у којем сам одрасла ме је спутавало да будем фулл оно што желим и јесам. Нудиста сам већ годинама, али сам крила јер сам се плашила шта ће други људи рећи. Међутим, напокон сам прихватила чињеницу да ће људи увек али увек имати нешто за рећи. Увек ће наћи неку ману. Али шта сам заправо највише научила из свега тога је да не треба то да ме брине - написала је млада певачица у оквиру објаве.