Извор:Фото: Санџак Данас

ПРИТВОР ВОЗАЧУ ВОЈНОГ ВОЗИЛА: У незгоди погинуле 4 особе

Извор: Нпортал

23.09.2024.

13:54

Више јавно тужилаштво у Краљеву које води истрагу поводом саобраћајне несреће која се догодила у суботу поподне на путу Рашка-Краљево у којој су учествовала возила "форд" и борбени систем Војске Србије, где је настрадало петоро људи од којих је троје деце, огласило се саопштењем.

- Више јавно тужилаштво у Краљеву је дана 23. септембра 2024. године донело наредбу о спровођењу истраге против М. В. из Ниша због постојања основне сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја на штету Д. Л., мал. Л. Л., Л. Л. и М. Л. као и Д. К. Након саслушања осумњиченог, а по предлогу Вишег јавног тужилаштва у Краљеву истом је од стране за претходни поступак Вишег суда у Краљеву одређен притвор - наводи се у саопштењу тужилаштва.

- У току истраге биће испитани сведоци, прибављани налази и мишљења вештака медицинске и саобраћајне струке, те предузете и друге доказне радње за којима се укаже потреба. Након спроведене истраге Више јавно тужилаштво у Краљеву донеће одлуку о којој ће јавности бити благовремено обавештена.