Извор:Фото: АТА имагес

"ШАЉЕМ АНУ ЧИМ БАЦИ ФАСАДУ": Колега поткачио водитељку

Извор: Нпортал

23.09.2024.

14:53

ПЕВАЧ је своју каријеру започео у "Звездама Гранда", а сада је водитељ истог такмичења заједно са певачицом Аном Севић.

Милан Митровић је међу првима стигао на данашње снимање емисије  "Звезде Гранда".

Милан је већ раније водио овај формат, тако да важи за новог старог водитеља. 

Певач је имао намеру да се нашали, па је поткачио своју колегиницу Ану Севић:

- Кандидати су апсолутно спремни, сви су здрави сви су добри. Ана се шминка, жири чекамо. Криво ми је што нисам неке кратке гаће обукао јер сам се скувао док сам долазио. Шаљем Ану чим баци фасаду, сад је сива градња - рекао је Милан Митровић, преноси Блиц.

Након њега, у Кошутњак су почели да пристижу и чланови жирија "Звезда Гранда".

Милан је у срећном браку са прелепом Бојаном са којом има две ћерке. Недавно се родила друга ћерка којој су дали необично име Касија, а певач је открио како се сналази у улози оца.

- Када сам по први пут постао отац то је за мене било неко ново искуство, а сада ми је све то нормално и једноставно – рекао је Митровић, па наставио:

– Искрен да будем када је моја супруга остала по други пут трудна био сам убеђен да ће бити дечак, из ког разлога не знам, али сам пресрећан што је још једна принцеза стигла у наше краљевство. Заиста је истина оно што људи кажу да је најбитније да су деца здрава. Волео бих наравно једног дана да породицу употпунимо са сином, али никада се не зна. Моје цуре су дивне и мислим да је са девојчицама лакше – искрено је одговорио певач.

(Блиц)

#ВИП #водитељка Ана Севић #Милан Митровић #водитељ Милан Митровић #Звезде Гранда #такмичење Звезде Гранда