Извор:Фото: АТА имагес

ОВАЈ ПОСАО ЈЕ ЈАКО ПРЉАВ: Војаж бесан на старије колеге

Извор: Нпортал

23.09.2024.

17:41

МЛАДИ репер отворено о предностима и манама раног уласка у посао

Трепер Михајло Веруовић, познат као Војаж, ушао је у музички свет са само 16 година и брзо постао препознатљиво име на домаћој сцени. У разговору за медије, Војаж је отворено говорио о предностима и манама раног уласка у посао. Иако је млад кренуо путем успеха, Војаж има јасне циљеве – до 25. године планира да се пензионише и посвети својој породици.

Његов живот није био једноставан. Као син Милана Веруовића, некадашњег телохранитеља премијера Зорана Ђинђића, који је рањен током атентата 2003. године, Војаж и његова породица претрпели су многе потешкоће, због чега су се преселили у Француску.

BloombergAdria.com

 

– Предност је мањи број бора на лицу и то што имам више времена и права на грешке, а мана тога је да људи неће да те схвате озбиљно због броја твојих година. Имао сам тај проблем на почетку каријере. Старији нису хтели у клубове да долазе, а млађе од 18 нису примали, а онда се десила та песма "Плеши" и много тога се променило - започео је причу Војаж.

Свака година носи и ново искуство, манипулације и осуде са којима се он бори:

– Након мог дуета са Цецом, доста старијих колега је имало коментаре који су по мом мишљењу субјективни и острашћени. Нису реални. Доста старијих колега замера ту нашу младост и те трендове која наша младост доноси. Немам ја шта са тим да се борим. У студију сам, радим своје песме, не морам као неки људи да молим некога за песму.

BloombergAdria.com

 

На питање шта је пресудно за успех у свету музике, Војаж је рекао:

– Највећу шансу да успеш у овом послу имаш ако постоји могућност да пређеш преко свог поноса. Постоји много ствари преко којих мораш да пређеш, много људи који су можда гори од тебе, а којима мораш да прећутиш. Овај посао је јако прљав. Ко је спреман да пређе преко свог поноса и ега, успех је ту - рекао је трепер, а преноси Гранд.

БОНУС ВИДЕО: