Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/janaina3, Shutterstock

ПРОГЛАШЕНА ЗА САВРШЕНУ ЖЕНУ: У себе уложила преко милион $

Извор: Нпортал

23.09.2024.

19:10

БРАЗИЛСКА инфлуенсерка Жанаина Празересе већ дуго је популарна на друштвеним мрежама захваљујући свом атрактивном изгледу, па је тако на Инстаграму прати преко 600 хиљада људи...

Недавно ју је "Плејбој" прогласило "савршеном женом" због пропорција њеног тела и сексепилног изгледа, па је њена слава одјекнула, а ова дама постала је горућа тема на интернету.

Иако је Жанаина несумњиво веома згодна и упечатљивог изгледа, мало је тога на њој природно. Она је и сама признала да је потрошила више од 900.000 евра на своју потрагу за савршенством, односно различите пластичне операције и поступке улепшавања.

Ова 35-годишњакиња под нож је отишла први пут са само 18 година, али после свега верује да је њен атрактивни изглед постао њен затвор, преноси британски Mirror.

Жанаина каже да више није сигурна да ли је њена лепота проклетсво или благослов.

Ова инфлуенсерка признаје да уз славу и величање њене лепоте долазе и одређене проблеми.

- Људи од мене очекују да будем савршена све време. И најмањи недостатак постаје разлог за критику. Ако, рецимо, нисам нашминкана, добијам коментаре да изгледам као потпуно друга особа. То очекивање је не само исцрпљујуће, већ ме и удаљава од безбрижног, спонтаног живота. Мој изглед је постао мој затвор - рекла је оба Бразилка за "NeedToKnow".

Жанаина истиче и да је људи непрестано објективизују. 

- То што сам превише лепа доприноси томе да ме људи посматрају као предмет или као трофеј. Такође је тешко одржавати женска пријатељства, јер често осећам завист или такмичарску атмосферу у истим.

Лепота отежава стварање правих односа. И неке радне могућности су ми ограничене, јер моја лепота често засењује моје друге квалитете, па људи потцењују моје професионалне вештине - прича ова плавуша бујних облина.

Атрактивна инфлуенсерка признала је да је до сада имала три операције и две реконструкције носа, четири липосукције уз пуњење задњице, захват уклањања ребара, затезање лица, подизање усана, уклањање масних наслага из образа, три операције груди, четири операције уклањања масти са подбратка. Такође, на свака три месеца ради третмане ботокса, а има и навлаке на зубима, филере у уснама, филере у задњици, ногама, бради и подочњацима.

- Током година потрошила сам преко милион долара на ове процедуре. Али моје путовање није завршено, сада ме чека операција реконструкције задњице од 100.000 долара. То што ме сматрају савршеном не дефинише ко сам заиста. Ја сам много више од онога што људи виде - закључила је она.

(Блиц жена)