Извор:Фото: Н. Скендерија, В. Данилов

"Боље да се не мангупираш,не би волео да имаш посла са мном"

Извор: Нпортал

23.09.2024.

19:10

ГЛУМИЦА је у својој објави навела да је ово 1361. дан колико траје суђење Алексићу, а он се још ниједном није појавио на рочишту, што је био случај и данас.

Глумица Милена Радуловић, једна од тужених страна у поступку који се пред Вишим судом у Београду води против Мирослава Мике Алексића, огласила се данас на друштвеним мрежама, након што је поново одложено суђење власнику школе глуме оптуженом за сексуално злостављање и силовање укупно седам полазница своје школе.

BloombergAdria.com

- 1361 дан траје суђење Мирославу Алексићу. Он се још једном није појавио на рочишту. Претходно је прекинуо јер му је нагло позлило, јер је судија одбијао питања адвокату, мада је минутама пре тога пушио цигарете испред суда, као и после прекинутог рочишта. Адвокат одбране Зоран Јаковљевић у судници је отишао корак даље од непримерених питања – прешао је на претње сведоцима. "Много си ти храбра", "Боље би било да се не мангупираш, јер не би волео да имаш посла са мном", само су неке од претњи упућених сведоцима - навела је Радуловићева на Инстаграму.

BloombergAdria.com

Подсећања ради, данашње суђење је одложено, а због недоласка Алексића, судија је наложио вештачење здравственог стања окривљеног. Наставак суђења заказан је за 14. октобар до када би судски вештаци требало да прегледају Алексића и оцене да ли је способан да прати суђење.

BloombergAdria.com

Алексићев адвокат, Зоран Јаковљевић, изјавио је данас у судници да је отац Милене Радуловић физички насрнуо на супругу Мирослава Алексића и ударио је, што је изазвало смех у судници, након чега се он обратио свим присутнима рекавши: " Видите шта раде? Много сте јаки када сте у гомили".

Иначе, у судници Вишег суда у Београду данас је седела и Милена Радуловић.