Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

ПРВО Златино оглашавање након што је њен СИН ушао у Елиту

Извор: Нпортал

24.09.2024.

07:51

ЈОВАНОВ улазак у ријалити био је велики шок за јавност и поштоваоце лика и дела Злате Петровић

Певачица народне музике, Злата Петровић, први пут се огласила откако је њен син, Јован Пејић, постао учесник "Елите 8".

BloombergAdria.com

 

Злата истиче да јој се допада како се Јован представља јавности.

- Моју подршку је увек имао, има је и имаће. За сада сам заиста задовољна, свиђа ми се његово понашање, то је прави Јован. Какав је код куће, такав је углавном и унутра.

На питање да ли у ријалитију види потенцијалну снајку, рекла је:

- За сада не видим, јер знам Јованове жеље и критеријуме и мислим да се тренутно тамо не налази таква девојка, али ја сам увек за љубав и немам предрасуде. Мада, Јован никада није улазио пребрзо у неке односе, треба му времена за упознавање и за ово кратко време колико је он тамо заиста не видим - рекла је Злата.

BloombergAdria.com

 

Јован је једном приликом пред камерама истакао како се диви својој мајци и начину на који зарађује, али и штеди новац.

- Јако сам поносна на то да је он као један млад човек схватио шта се дешава у овом лудачком времену. Новац је и све и ништа, без новца људи не могу да функционишу, али он није пресудан. Ја кад зарађујем и мање и више, увек сам имала културу, живљење, зна се ред и драго ми је да је кроз живот схватио како његова мајка размишља. Он се први пут сусрео са таквим начином живота, неспавање, велики број људи, сналажење и он је вероватно за ово време размишљао и схватио да то није баш лако. За мене као мајку не постоји већа срећа него то што је он поносан на мене и што је схватио да није све у новцу, што је усвојио принципе живљења, за које ја барем сматрам да су исправни - навела је она.

Ипак, Златин син недавно је показао и своју другу страну, када је ушао у конфликт са Бебицом због Теодоре, што је Злата прокоментарисала:

- Управо сам то гледала. Јован није неко ко се свађа и нисам га до сада виђала у таквим издањима. Он је неко ко и те како зна да се избори за себе на један нормалан и културан начин, као што је то случај и сада. Ја ћу сада први пут упознати своје дете у смислу тих свађа и брањења, заправо и он ће себе сада први пут упознати, јер се никада није налазио у таквим ситуацијама до сада у животу - навела је певачица.

Пинк.рс https://pink.rs/domaci/626657/prvo-oglasavanje-zlate-petrovic-za-pinkrs-po-jovanovom-ulasku-u-elitu-otkrila-da-li-postoji-neka-idealna-ucesnica-za-njega-pa-progovorila-o-njegovi