Извор:Фото: Небојша Параушић/АТА имагес

Ово је рођендански ПОКЛОН који је Прија добила од Филипа

Извор: Нпортал

24.09.2024.

10:24

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ пре два дана прославила је 29. рођендан.

Тренутно најпопуларнија певачица на Балкану, одушевила је јавност када је уместо гала журке, рођендан прославила у кругу најближих, баке и деке, који су јој огромна подршка и које неизмерно воли.

BloombergAdria.com

 

Филип Живојиновић одлучио је да изненади своју лепшу половину комадом накита који је она планирала да купи самој себи.

Поручио је наруквицу познатог бренда која је стигла из Аустрије, тачно на дан њеног рођендана. Певачица није могла да верује када је угледала златни "ексер" с дијамантима који иде око руке, а који у милиметар одговара њеном чланку.

- Александра није желела да од свог рођендана прави спектакл, већ је као и ранијих година одлучила да га проведе у кругу најближих, са својим родитељима, баком и деком. На породични ручак код Пријовића отишла је са супругом и сином, а Филип ју је тамо, пред свима, изненадио малом црвеном кутијицом познатог бренда - испричао је извор близак певачици.

BloombergAdria.com

 

Угледавши "картије" плишану врећицу, почела је да вришти од среће, не толико због њене вртоглаво високе цене, већ због чињенице да ју је Филип помно слушао и упијао сваку њену реч када му је говорила да је баш та наруквица на списку њених жеља.

- Није могла да верује када је угледала златни "ексер" с дијамантима који иде око руке, а који у милиметар одговара њеном чланку. Почела је да плаче од среће, а он ју је загрлио и пољубио и честитао јој рођендан. Рекао је да су јој то купили мали Александар и он јер је она најбоља мама на свету. Ове речи су певачицу још више дирнуле, па је само кратко прокоментарисала да је најсрећнија жена на свету - завршио је извор за Информер.

Ало