Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

Зашто је Ана наставила да пева после Мркине смрти?

Извор: Нпортал

24.09.2024.

15:45

"Та љубав је била тинејџерска..."

Љубав певачице Ане Бекуте и политичара Милутина Мркоњића трајала је 10 година.

Након његове смрти, у новембру 2021. године, фолк звезда решила је да не даје изјаве за медије, али наставила је са певањем како би бар мало ублажила његов недостатак и тугу.

Колико је била њихова љубав велика, сведоче само њихови најближи људи, који су имали прилику да то свакодневно осете и виде.

BloombergAdria.com

- Доласком Мрке и њен и наш живот отворила се још више, заљубљена жена. Како можете да замислите заљубљену жену, таква је она била. Та љубав је била тинејџерска. Ја то у животу нисам видела и многи причају о тој љубави. Као неко ко је то свакодневно гледао и доживљавао и схватао, они су поставили један изванредан пример како ја сутра треба да бирам, изјавила је Бекутина унука Соња Полић.

Покојни Шабан Шаулић упознао је Ану и Милутина на једном од његових концерата, па је и певачева удовица Гоца Шаулић описала њихов однос.

- То су људи који су се у правом тренутку нашли заједно и да су тај део живота заиста квалитетно живели. Она је требала њему у том тренутку живота, као и он њој. Мислим да је тај неки спој био добар, изјавила је Гоца у емисији "Уна Дуе Тре".

BloombergAdria.com

Многи су осудили певачицу што је наставила свој посао, у којем је пронашла једини спас и утеху јер је цео живот живела само за песму и публику.

- То је њен лек, наступати и делити радост и свој глас са неким. Кад је питам када планира да одмори и оде у пензију, она увек мени каже "Не, то се неће десити. Све док ја могу да певам, ја ћу да певам". Бог је њој дао глас који она треба да дели са другима, а не да дели само за себе. Сва срећа, усрећује многе људе тиме и дели своју тугу са њима, као и они са њом што се саосећају са тим текстовима, рекла је Соња, а потом је Гоца истакла своје мишљење.

- Свако своју тугу носи у себи и на свој начин. Покушава да је каналише, изјавила је Гоца.