Извор:Фото: В. Данилов

Развела се због љубоморе: "Усред ноћи сам истрчала из стана"

Извор: Нпортал

24.09.2024.

19:11

"Тешко је то, ја сам са њим била седам година, одрастали смо заједно!"

Глумица Даница Радуловић гостовала је у петнаестој епизоди подкаста "БИНЏ" компаније Новости и тада открила бројне непознате и занимљиве детаље са снимања, а такође ке гпвпрола и о сарадњи и пријатељству са колегама, одрастању и интими.

Даница је открила да се од свог супруга развела због љубоморе коју није могла да поднесе:

- Презирем љубомору, зато сам се и развела, започела је причу Даница.

BloombergAdria.com

- Мој бивши муж је умро пре две године, био је стамен човек, подсећао ме је на мог оца, али није могао да прихвати мој посао што нисам приметила за време забављања. Видела сам да са годинама стагнирамо и да се ствара нека лоша атмосфера. Била је та грозна свађа, усред ноћи сам отишла код маме и тате, они су били шокирани.

- Тешко је то, ја сам са њим била седам година, одрастали смо заједно. Будила сам се и стајала у шоку јер сам поново у својој соби, морала сам да се навикнем на нове ритуале. Боли! - истиче глумица.

BloombergAdria.com

Нисмо имали деце па се није имало за шта борити, било је искреније растати се и дати прилику да поново будемо срећни. Постављају ми питање "Да ли сте остали пријатељи?" - па не, да смо били пријатељи не би се ни развели. Ја њега од када смо се развели сам срела само једном, путеви су нам се скроз раздвојили.

Ишла сам код психијатра, нисам хтела да ми остану неке трауме и неке грешке, јер сам грешила и ја, истакла је Даница у подкасту "БИНЏ".

BloombergAdria.com

Цео интервју са глумицом Даницом Радуловић у којем је поред анегдота са снимања филма "Руски конзул" причала и о занимљивим детаљима из свог детињства, каријере и интиме погледајте у видеу испод, као и на нашој Јутјуб платформи:

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...