Извор:Фото: Друштвене мреже

ТЕЛА НЕМА, ОПТУЖНИЦЕ ИМА Огласили се Данкини родитељи:"Боли"

Извор: Нпортал

24.09.2024.

19:15

"ВЕРУЈЕМ да постоје докази који ће довести до правде. Боли ме када чујем да неко за смрт нашег детета окривљује мене, мајку."

Милош и Ивана Илић, родитељи убијене Данке, огласили су се неколико сати пошто је обелодањено да је против Дејана и Радослава Драгијевића, као и Срђана Јанковића подигнута оптужница.

- Тешко нам је, за два дана је шест месеци од њене смрти. Како да обележимо то, кад не знамо ни где је ни шта је. Лакше ми је када сам чуо да то иде даље - казао је, мислећи на процес.

Ивана је испричала да је боли када чује да неко за смрт њене ћеркице Данке криви њу.

BloombergAdria.com

- Добро је да је подигнута оптужница, верујем да постоје докази који ће довести до правде. Боли ме када чујем да неко за смрт нашег детета окривљује мене, мајку - причала је Ивана.

- Страшно је када видите шта се све пише у разним коментарима. Зато се и не оглашавам више - причао је Милош.

А суђење значи и суочавање очи у очи са оптуженима.

- Већ сам то доживео на саслушању. Грозан је осећај. Надам се доживотној робији за њих - причао је.

BloombergAdria.com

Мајка Ивана присетила се још једног детаља:

- Сетите се да су Дејан и Срђан, када се појавио снимак из Беча рекли: "Брате, извукли смо се" - казала је.

Преостаје им само да чекају.

- Да видимо шта ће бити - закључује Ивана.

BloombergAdria.com

Подсећамо, Дејанов отац Радослав Драгијевић, оптужени за саучесништво у злочину раније се огласио са шокантним тврдњама. Он негира било какву умешаност у убиство њега и његових синова Дејана и покојног Далибора и износи шокантне тврдње да је мала Данка жива и да се налази у Диселдорфу.

Оптужница

Оптужница за убиство Данке Илић подигнута је данас.

- Више јавно тужилаштво у Зајечару је данас 24.9.2024.г. подигло оптужницу против Дејана Драгијевића (50) и Срђана Јанковића (50) за извршено кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, учињено над дететом Данком Илић из Бора, почињено 26.3.2024.године. Поступајућа тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Зајечару је оптужницом обухватила и Радослава Драгијевића (73), оца осумњиченог Дејана Драгијевића стављајући му на терет два кривична дела непријављивање кривичног дела и учиниоца и помоћ учиниоцу после извршениг кривичног дела - саопштили су из Вишег јавног тужилаштва.

(Телеграф)