Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/rados.bajic.officialpage

СА ВОЉЕНОМ Радош славио рођендан,ако питате који-то је ребус

Извор: Нпортал

25.09.2024.

07:36

РЕЖИСЕР и глумац Радош Бајић јуче је прославио 71. рођендан, а тим поводом се огласио на свом Инстаграм профилу.

Наиме, Радош је објавио фотографију са супругом, њих двоје су заједно одували свећице, а глумац је у опису поменуте слике написао:

- Мали ребус: Кад у здрављу дочекаш седамнаест пута три и још двадесет година. Колико беше то? Леп дан иза нас - 24. септембар. Хвала мојој Милени и целој породици - написао је Радош, а честитке су се низале.

Иначе, Милена Бајић дуго је водила битку са раком дојке, а муж јој је тада био велика подршка.

Како је раније причао, са њом је почео од нуле и једно другом су снажна подршка. Милена се борила са опаком болешћу, а како је Радош својевремено испричао, он је 288 дана провео са њом на онкологији.

- Ја сам супруг жене која је била оболела од рака дојке, а искрено желим да охрабрим све мајке, сестре, супруге, ћерке, баке, и да им кажем да на крају тунела има светла. И Радојка је у серији наставила да живи, као што је и моја супруга Милена. Двеста осамдесет осам дана сам са њом провео на београдском Институту за онкологију, помажући јој у грозничавој и тешкој борби. Иако сам увек чувао свој приватни живот као оазу, у договору са супругом и децом, одлучио сам да изађем пред јавност са својим искуством зарад свих оних жена којима треба помоћ - рекао је раније Радош Бајић за медије.

Блиц