Извор:Фото: Твитер принтскрин/Montenegro, Јутјуб принтскрин/Prijestonica Cetinje

ЉУТА Јадранки опроштено - одлучила да НИКАДА не крочи у СРБ

Извор: Нпортал

25.09.2024.

07:55

ПЕВАЧИЦИНА колегиница, која је врло блиска с њом, открила је за медије да Црногорка нема намеру да крочи у нашу земљу јер је она сад бесна.

Јадранка Барјактаровић нема намеру да крочи у Србију.

Иако је певачици дозвољен повратак у нашу земљу, она је одлучила да никада не запева у Београду, нити било где у Србији. То нам је испричала певачица која се летос дружила с Барјактаровићком по Црној Гори:

BloombergAdria.com

- И даље је љута због свега што се десило. Сматра да ништа није крива и зато нема намеру да крочи у Србију. Буквално ми је тако рекла. Додуше, откако је избио скандал и настао хаос, није имала понуде из Србије за наступе. Зато је и одлучила да више не даје изјаве у вези с тим случајем, нити да долази да пева у Београду, конкретно, неће да прелази границу с нашом земљом - изјавила је њена колегиница, која је замолила за дискрецију.

Подсетимо, Јадранка је пре две године наишла на велику осуду јавности када је на једном наступу 2020. године изменила стихове песме и отпевала "Јачи смо од Србије". То је изазвало велики револт и код њених колега, који су тада њен потез прокоментарисали негативно. Она се после скандала правдала да ју је понела атмосфера и да није никоме хтела да науди, нити да га увреди.

Од скандала само се једном огласила.

- Осетила сам у ком ће то правцу отићи, кренуло је да узима маха и зато ћутим све ове године. Имам ја своју причу, али има времена. Говорићу када буде време, можда је све тако требало да се деси. Просто, неправда је, а ја нисам неко ко воли да се правда. На крају то певање и није било проблем, већ нешто друго. Стварно нисам могла тиме да се бавим и нисам знала ни начин. Све сам ово сама преживела. Мени је савест чиста, кад се ја тако осећам, то ми је најважније. Знам да никоме нисам лоше урадила, а мени јесу - рекла је она.

(Курир)