Извор:ФОТО: Antonio Ahel/ATAImages /Принтскрин Инстаграм bekvalceva

КО БИ РЕКАО? Ево колико година је напунила Наташа Беквалац

Извор: Нпортал

25.09.2024.

09:17

И ОВЕ ГОДИНЕ певачица је одлучила да свој рођендан проведе на некој од најпознатијих дестинација..

Певачица Наташа Беквалац данас прославља свој 44. рођендан.

BloombergAdria.com

 

Наташа Беквалац сваке године има традицију да рођенданску недељу прослави са сестром Кристином са којом оде на путовање, а тако је и ове године.

Наташа је на свом Инстаграм налогу објавила фотографију са аеродрома са сестром Кристином и њиховим ћеркама, Ханом и Петром.

Поред фотографије која је настала сада, објавиле су и фотографију стару 10 година, из 2014. године, а разлика је видљива на њиховим ћеркама које су сада одрасле и веома личе на своје мајке.

Подсетимо, Наташа годинама уназад организује рођенданско путовање по различитим светским дестинацијама, од Тоскане, Монака, Миконоса и многих других дестинација.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Наташа је једном приликом проговорила о одгајању својих наследница, Хане и Катје и истакла да је тешко бити самохрани родитељ.

- Ја сам у родитељству сама. Та улога ми је најважнија, као и свакој нормалној жени. То је енергија која те поприлично обузима. Максимално сам посвећена и послу који радим већ 20 година на врхунском нивоу. То су две ствари које ме испуњавају и обузимају. Мушкарац мора бити магичан да бих могла да га углавним у свој распоред - рекла нам је недавно Наташа.

https://www.instagram.com/p/DATpUprtbR3/?utm_source=ig_web_copy_link

- Све што је велико је тешко. Ја своју улогу сматрам великом. Свака мама зна колико је тешко у овом лудом времену бити самохрани родитељ. Додатно је отежавајуће имати у кући тинејџерку и малу девојчицу. Ја сам их родила, ја их одгајам и наравно да у сваком моменту видим себе у њима, али видим и њихове очеве - додала је била том приликом.

Блиц