Извор:Фото: Профимедиа

ДА ПРИЧАМ О ДЕТАЉИМА? "Диди и ја смо се срели на журки"

Извор: Нпортал

25.09.2024.

10:10

НАКОН што су се обожаваоци тениса сетили да је озлоглашени репер који је тренутно у бруклинском притвору пре 13 година навијао за Новака Ђоковића, српски тенисер добија бројне поруке на друштвеној мрежи Икс. Као да све то уопште и има икакве везе са Нолетом....

Амерички репер Шон Комбс, познатији под псеудонимима Пи Диди, Диди и Паф Деди, ухапшен је недавно у Њујорку и тренутно се суочава с низом узнемирујућих оптужби, између осталог за за секс трафикинг, рекетирање и превоз ради бављења проституцијом.

BloombergAdria.com

Његови проблеми са законом и скандалозне журке за славне личности које су се, према речима више извора, завршавале оргијама, ових дана су светска тема број један, а многи славни су под лупом због односа с репером.

Међу њима се нашао и наш Новак Ђоковић, најбољи тенисер у историји, који је на УС Опену 2011. имао Дидијеву подршку.

Репер је тада с једном од својих ћерки навијао за Новака у мечу у ком је Србин победио Рожера Федерера, а на конфееренцији после меча је тенисер упитан за његово пријатељство с музичком звездом.

- Па, било је сјајно имати га тамо. Срели смо се на једној журки, али не могу да причам о детаљима - рекао је Новак.

- Он је очигледно велика звезда у шоу-бизнису, он има снажан карактер и врло је успешан човек. Зато је било сјајно што је био ту. Мислим да је врло занимљив начин на који ме је подржао.

Након меча, Новак се на тадашњем Твитеру захвалио Дидију на подршци, у одговору на твит који сада не постоји јер је написан с реперовог профила с ког су у међувремену нестале све објаве, и поручио му да "цео тим мисли да је врло кул".

BloombergAdria.com

Након што је Диди, донедавно један од најцењенијих и најуспешнијих људи у музичкој индустрији, ухапшен, сви који су у прошлости на било који начин повезивани с њим добијају јавне поруке од пратилаца да се огласе о његовом случају, ограде се од њега и сл, па је тако немали број пратилаца поручио Ђоковићу да обрише овај твит још у мају, када је испливао снимак на ком Диди туче своју бившу девојку Кеси Вентуру.

– Људи од овога праве нешто велико, али искрено верујем да Новак није имао појма ко је Диди у стварном животу. Вероватно се нису срели пре тог дана. Ђоковић вероватно ни не слуша његову музику. Највероватније је Диди само хтео да гледа меч – поручио је пре неколико дана један Новаков фан, а многи су одговорили заједничким фотографијама репера с Дејвидом Бекамом, Леброном Џејмсом, принчевима Вилијамом и Харијем...

(Glossy)