Извор:Фото: Инстаграм/sloboda_micalovic_boba

Играо у Рањеном орлу, Слободин ФДУ класић - па се замонашио

Извор: Нпортал

25.09.2024.

15:12

"МАНАСТИР Ћелије и мој бивши класић, сада отац Игор Илић."

Глумица Слобода Мићаловић је једном приликом објавила фотографију из манастира Ћелије и тако одушевила многе, јер се фотографисала са некадашњим класићем Игором Илићем.

Игор је, по завршетку факултета, кренуо да се бави глумом коју је дипломирао, појавио се у серији "Рањени орао", а онда се његов живот потпуно променио. Игор је одлучио да се посвети теологији и постао свештеник Српске православне цркве.

Наиме, Игора Илића, покојни професор глуме Предраг Бајчетић примио је на ФДУ-у давне 1999. године заједно са Слободом Мићаловић, Маријом Вицковић, Катарином Радивојевић, Аном Франић, Ненадом Маричићем, Леаном Вучковић, Браниславом Томашевићем, Зораном Бечић, Милошем Влакулином, Милошем Анђелковићем и Миодрагом Фишековићем.

BloombergAdria.com

Иако се дуго о њему није знало ништа у свету глуме, Слобода Мићаловић, је једном приликом посетила свог пријатеља, који служи у манастиру Ћелије, који припада Епархији ваљевској Српске православне цркве.

- Манастир Ћелије и мој бивши класић, сада отац Игор Илић - написала је уметница испод фотографије коју је тада објавила на друштвеној мрежи Инстаграм.

Иначе, отац Игор Илић, заједно са епископом Иларионом (световног имена Растко Лупуловић) одржао је опело професору Бајчетићу 2018. године на Новом гробљу.

(Блиц)