Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/elizabethhurley1, Профимедиа

ПРИЗНАЊЕ: У 60. години проглашена најзгоднијом женом света

Извор: Нпортал

25.09.2024.

18:00

ЕЛИЗАБЕТ Харли (59) деценијама уназад носи титулу секс-симбола, а сада је проглашена за најзгоднију жену на свету од стране престижног магазина "Maxim".

На њиховој листи од 100 најсексепилнијих жена на свету, британска звезда заузела је убедљиво прво место те тиме учврснула свој статус једне од најпожељнијих и најлепших жена света.

Глумица, модел и продуценткиња има 59 година, а њеном младоликом изгледу диве се и двоструко млађе жене.

Остаје верна свом имиџу, обожава своју малу фарму и сопствене производе захваљујући којима одржава беспрекорну линију, носи препознатљив осмех и редовоно нас подсећа на то колико је фатална.

Упустила се и у свет моде, па је лансирала своју линију купаћих костима, а сама себи је најбољи модел и најбоља реклама из године у годину.

Редовно части фанове фотографијама у моделима из Elizabeth Hurley Beach колекције, а недавно је пратиоцима на Инстаграму омогућила да завире иза камера, током снимања насловнице за "Maxim".

Елизабет Харли рођена је 10. јуна 1965. године у Бејсингстоуку, Хемпшир, Енглеска.

У вези са Хјуом Грантом била је 13 година, а пријатељски су се разишли 2000.

Преко ноћи је постала главно лице свих таблоида, и то онда када је носила "Версаће" хаљину на премијери филма "Четири венчања и сахрана" на којој се појавила са тадашњим дечком Грантом.

BloombergAdria.com

(Superžena)