Извор:Фото: Профимедиа, Shutterstock

"Баба, хоћемо НОРМАЛНЕ палачнике, не оне безглутенске"

Извор: Нпортал

25.09.2024.

17:25

ДИЈАНА и Срђан Ђоковић обожавају да проводе време и са унуцима Стефаном и Таром

Српски тенисер Новак Ђоковићне крије колико је везан за своје родитеље, Дијану и Срђана Ђоковића.

Дијана и Срђан Ђоковић обожавају да проводе време и са унуцима Стефаном и Таром, а једном приликом Новакова мајка је открила шта унуци највише воле да раде када дођу код баке и деке у госте.

BloombergAdria.com

- Јако сам срећна што имам унуке, што су ми подарили Стефана и Тару. Можда не проводимо са њима онолико времена колико бисмо желели, али и то што проводим заиста ми много значи и некако ме враћа у детињство, у период кад су моја деца била мала, кад можда нисам имала времена да се играм са њима. Ја нисам ту да их васпитавам, то ће мама и тата, ја сам ту да у њима уживам и да можда некад прекршим неке ствари које им не дозвољавају, али у томе и јесте чар – испричала је Дијана у емисији "Док анђели спавају".

- Виђам их, али не тако често зато што имају много обавеза- рекао је Новаков отац Срђан.

BloombergAdria.com

Познато је да Новак и његова супруга изузетно воде рачуна о исхрани, а Дијана је испричала шта јој унуци траже да им спрема од хране.

- Кад год има времена покушавамо да се видимо, да одемо на језеро, да шетамо... Дођу код нас кући, да и унуци осете ту топлину дома код баке и деке. Воле моје чувене палачинке. Увек се чује: "Бако, спреми нам палачинке!", па се онда надмећемо: "Које ћете, безглутенске или нормалне?", а Стефан каже: "Бако, нормалне, пусти те безглутенске"- испричала је Дијана кроз смех својевремено.

BloombergAdria.com

Дијана је једном приликом коментарисала везу сина са Јеленом

- Као младић који се бави тенисом није имао времена за забављање. Био је више на путу него код куће. Упознала сам му једну девојку, која је била одбојкашица из Краљева. Били су клинци. Касније смо упознали и Јелену, када су имали 18 година нисам мислила да ће да се венчају. Али ето, побио је моје мишљење и оженио се Јеленом. Нормално и природно да је Јелена преузела неке ствари - открила је мајка Новака Ђоковића у једном интервјуу о Јелени.

Дијана и Јелена након великих победа Новака Ђоковића често су највеселије на прославама, а неретко јавност има прилику да их види загрљене како играју и певају, што довољно говори о љубави и поштовању које имају једна за другу.

(Блиц)