Извор:Фото: Профмедфиа

"ПРАЗНИНА НА СВАКОМ КОРАКУ" Болно обраћање Михине удовице

Извор: Нпортал

25.09.2024.

18:54

Супруга покојног Синише Михајловића, Аријана, не може да преболи смрт своје велике љубави.

Легендарни Синиша је преминуо пре две године након дуге и тешке болести. Годинама се борио са леукемијом, а последњих дана му се стање погоршало.

Ариjана је супругу била подршка чак 25 година, а заједно имају петоро деце - Вирџинију, Викторију, Мирослава, Николаса и Душана.

Једном приликом је Аријана за италијанске медије говорила како се Синиша носи са болешћу:

- Ово су били тешки месеци, све време сам уз њега. Суочили смо се са тим без губљења контроле. Морам рећи да смо једни другима дали снагу. Важна ствар је имати снагу да реагујете на овакве ситуације. Синиша је у Болоњи, веома је јак. Био је довољно јак чак и за корону. Има невероватну снагу у свему што ради.

Она је сада поделила фотографију коју нисмо имали прилике да видимо. У питању је слика са покојним супругом са њиховог венчања.

- Сишла сам доле, пружила сам ти руку, бар милион степеница и сада када нису ту празнина је на сваком кораку - написала је она у опису фотографије коју је поделила на мрежама.

На фотографији се види они у млађим данима. Она је имала риђу косу, а Синиша је такође у том периоду пуштао косу. На њеној руци засијао ја прстен, а заједно су наздрављали. Аријана на себи има чипкасту венчаницу, те је сада јасно да је то фотографија са њиховог венчања.

Иначе, једном приликом је открила како је почела њихова љубав.

- Са Синишом је то била љубав на први поглед. Напустила сам телевизију средином 1995. године, јер је он био у Сампдорији, ја у Риму и нисмо се често виђали.

BloombergAdria.com

 

Одабрала сам породицу и рекла бих да сам добро изабрала. Синиша ме је освојио својом слаткоћом. Тачно је да је дошао на вечеру и замолио мог оца за дозволу да ме запроси - открила је тада Ариjана.

(Срећна Република)