Извор:Фото: АТА имагес

"Наша веза и даље траје, спанђали смо се у комбију"

Извор: Нпортал

26.09.2024.

06:58

ЕМОТИВНА веза певачког пара, Милана Станковића и Радмиле Манојловић, привлачила је својевремено пажњу јавности у истој мери као и њихове музичке каријере, које су годинама ишле узлазном путањом.

Будући да су деловали као врло складан пар пет година, као бомба је одјекнула вест да су одлучили да се разиђу.

Међутим, за разлику од вечине парова која тврди да ће остати пријатељи након краха, они су то и одржали и дан данас.

- Наша веза и даље траје, као пријатељска. То је реткост, али постоји. Милан ми је друг, он је одлично сада, нашао је свој мир и спокој, повукао се са естраде и ја га разумем - рекла је Рада у емисији "Цеца шоу".

BloombergAdria.com

 

Манојловићева је додатно објаснила кроз шта су прошли заједно током својих музичких почетака.

- Прошли смо голготу. Нисмо били своје газде, били смо у организацији која те није питала да ли си јео или спавао. Живели смо у комбију и радили по два, три концерта дневно. Ту смо се ми заправо и спанђали, имали смо 20 година. Наша љубав је проистекла из тог мукотрпног рада и дружења, зато смо и остали пријатељи - испричала је Рада.

BloombergAdria.com

 

Певачица је такође поменула да је Милан тражио да не говори о њему у јавности, али да она то често ради јер има само лепе речи за њега.

- Мени је Милан забранио да причам о њему, не знам само зашто јер увек најлепше причам о њему. Каже ми вечито 'докле ћеш више да причаш, ја ћутим' - додала је Манојловићева уз осмех.

(Блиц)