Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Novo jutro

"НИКАДА НИСАМ БИЛА ШЛИХТАРА": Јована на почетку каријере

Извор: Нпортал

26.09.2024.

08:15

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић једна је од најатрактивнијих водитељки која је за крако време постала веома популарна.

Јована Јеремић је одрасла у радничкој, угоститељској породици и никада није крила да је одрасла у кафани на Ибарској магистрали, где је имала свакодневно сусрете са великим именима са јавне сцене. 

Када је завршила средњу школу, преселила се у Београд, где је уписала Правни факултет и мастер студије. 

- Потичем из породице где сам имала довољно за један обичан живот, никад није било ту нешто више да бих се ја разбацивала, али увек сам имала велике жеље и циљеве. У Љигу сам завршила гимназију, где сам била ђак генерације. Имала сам и стипендију, али никад нећу заборавити када сам дошла у Београд, стала испред Правног факултета и рекла: "Ја ћу тебе покорити и ти ћеш једног дана бити освојен." Тако је и било, прошла сам пријемни, уписала се на буџет - рекла је Јована једном приликом.

Велику популарност је стекла када је водила ријалити "Парови". Неколико година касније, почела је да ради на телевизији "Пинк", где и данас води "Ново јутро".

- Осетила сам олакшање када се све завршило јер су велико оптерећење и одговорност били на мени. Ниједан слободан дан нисам имала, водила сам емисију и када сам била болесна, тужна и када ми се није водила. Сродила сам се с учесницима ријалитија и почела да живим њихову судбину. Једва сам чекала да се заврши да бих ја мало одахнула - била је искрена Јована.

На једној страници на друштвеној мрежи Фејсбук појавио се (мало познати) снимак Јоване Јеремић из младости.

Јована је признала да је имала естетске интервенције: 

- Једино шта сам мењала на лицу, јесу усне, али то не спада у пластичне операције. Имам прелепо лице, тако да је ту разлика у годинама у питању - признала је једном приликом она.

(Србија данас)