Извор:ФОТО: Принтсркин Инстаграм hipokampelefentokamela/ lacoraima /

"БАКО, УСПЕЛА САМ": Глумица објавила слику с Касандром

Извор: Нпортал

26.09.2024.

08:37

ДРАГАНА НИЈЕ крила срећу што је упознала свог идола из детињства..

Српска глумица Драгана Мићановић објавила је на свом Инстаграм налогу фотографију са познатом латино америчком глумицом Кораима Торес, која је код нас најпознатија по својој улози у серији "Касандра".

BloombergAdria.com

 

Две глумице изгледају феноменално у својим хаљинама за излазак, усликане на журци на сплаву на сави.

Колумбијска глумица и звезда латино серија, која је пословно у Београду због улоге у домаћој серији "Игра судбине", одушевила је све са својом линијом јер је изгледала феноменално у изазовној мини хаљину од холо-шљокица са огромним прорезом на леђима и стомаку. Пуштена коса и дискретна шминка, са врло мало накита, била је одличан контраст веома провокативној хаљини.

Српска глумица са друге стране изабрала је увек победничку малу црну хаљину, са лептир дугим рукавима и отвореним раменима, што је само допринело да заблиста поред своје колегинице. Дугачка златна огрлица била је фин детаљ, а покупљена коса у пунђу, и мачкасте очи, дале су дозу латино сјаја, најевероватније у част колегинице којој се обрадовала у Београду.

- Бако успела сам! - написала је Мићаловићева у својој објави уз слику глумице, алудирајући на Касандрину популарност током деведесетих година.

Она