Извор:Фото: Н. Параушић, АТА имагес / Фејзбук AsistiOnline.com

БЕЗ РУКОВАЊА НА ПАРКЕТУ: "Дођи у пакао у Приштину"

Извор: Нпортал

26.09.2024.

10:26

"ДОЂИ у пакао у Приштину"

Кошаркаши Марусија су славили против Пећи, која представља тзв. државу Косово,  на свом терену са огромних 98:75 у оквиру првог меча квалификација за ФИБА Еврокуп, док је овај меч привукао и доста пажње због Мирослава Радуљице који је својим коментарима навукао гнев Албанаца пред сам дуел.

BloombergAdria.com

 

Наиме, некадашњи центар Црвене звезде, Партизана и многих других је још у најави меча на једној од објава оставио кратак коментар, "Косово је Србија", очигледно намењен овој екипи, што је само изреволтирало њихове навијаче.

Одмах су кренуле претње на његов рачун како ће "дођи у пакао у Приштину", али је њих прво сачекао дуел у Грчкој на терену Марусија, где је и виђен неспортски потез младог Андија Ахметија, кошаркаша из Албаније који је одбио да се поздрави са нашим центром.

Он је једноставно прошао поред Радуљице и само га је погледао, док се ни сам Радуљица није брецнуо на то, већ је једноставно наставио даље.

Свакако, Радуљица је овај меч завршио са девет поена, четири скока и две асистенције за 15 минута на терену. Реванш меч на програму је у четвртак, 26. септембра с почетком од 19 часова и 30 минута, а домаћин ће сада бити Пећ.

Телеграф