Извор:Фото: профимедиа / АТА имагес

САМО ЗА ОДАБРАНЕ: Дејана Живковић на Трамповој вечери

Извор: Нпортал

26.09.2024.

11:29

ТО ЈЕ био приватни скуп и говорило се само о послу

Најстарији Доналдов син је у Београд дошао прошле недеље како би окупио бизнисмене из целог света и са њима говорио о инвестицијама у Србији и САД, а међу званицама су били манекенка Дејана и њен супруг, Филип.

BloombergAdria.com

 

Дејана Симовић (32), некада Живковић, вечерала је с Доналдом Трампом млађим.

BloombergAdria.com

 

Српска манекенка је, заједно са својим супругом Филипом, била позвана на тајну вечеру коју је у Београду организовао син кандидата за председника САД.

Тајна вечера

- Доналд Трамп млађи је у Београд дошао прошле недеље како би окупио бизнисмене из целог света и са њима говорио о Трамповим инвестицијама, пре свега у области некретнина, хотела и дигиталних медија, као и условима за пословање у Србији и САД. Место окупљања био је луксузни хотел у центру града, а на тајној вечери за одабране било је око 50 званица. Међу њима је, у друштву супруга Филипа Симовића, била српска манекенка Дејана Симовић, некада Живковић - испричао је за Информер добро обавештени извор.

BloombergAdria.com

 

Скуп најуспешнијих

Иначе, супруг Дејане Живковић Симовић, Филип (32), успешан је бизнисмен и син је бившег саветника Ивице Дачића, Драгана Симовића који је преминуо прошле године. Школовао се у иностранству, генерални је директор у породичној фирми која се бави транспортом, а послује у Америци. Отуда и повезаност и позив на вечеру затвореног типа.

Дејана је кратко прокоментарисала за медије:

- То је био приватни скуп и заиста о томе не бих говорила.

Осим познатих и признатих привредника, предузетника и бизнисмена на овом скупу била је и Ивана Бодирога, супруга некадашњег репрезентативца Дејана Бодироге

Информер