Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел/Принтскрин/Инстаграм/alexx_23p

"ЗНАШ ДА БИХ УМРЛА..." Сашина ћерка послала потресну поруку

Извор: Нпортал

26.09.2024.

11:49

ЋЕРКА челника "Гранд продукције" Саше Поповића и Сузане Јовановић разнежила је у току јутарњих часова објавом на свом Инстаграм профилу.

Око четири ујутру, Александра је објавила снимак са својим љубимцем, уз песму "Лост Агаин", коју изводу певачица Кингс Елиот.

Сашина наследница се снимила како мази љубимца, а посебну пажњу су привукли стихови једне песме. 

BloombergAdria.com

 

- Затворићу очи, јер свет пропада. Знаш да бих умрла, да бих оставила овај живот да нађем другим, где постоји универзум, само једна реалност где сам довољна себи - гласили су стихови које је издвојила Александра.

Иако је рођена у утицајној породици, Александра је решила да напусти два факултета и препусти се својој великој љубави. Уређењу ноктију. Завршила је чак и курс за маникир. Сашина наследница је открила још једну страст, а то је прављење накита. Често приказује сложен процес израде накита на свом Инстаграм профилу. Није познато колико зарађује и да ли јој је то примарни извор новца, али је познато да јој је отац поклонио стан у комплексу на Бежанијској коси те један локал.

Подсећања ради, креативни директор "Гранда" Саша Поповић тренутно се налази у болници у Паризу, у коју је самоиницијативно отишао након лечања у Београду. Поповић је потражио третман на једној од најбољих клиника у Европи и требало би да буде оперисан тамо.