Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Slobodan Prijovic

ОСТАЛА ТРУДНА СА 19 ГОДИНА: Певачица нестала са естраде

Извор: Нпортал

26.09.2024.

12:46

ПЕВАЧИЦА Ива Врцић је пре више од деценије владала естрадом хитом "Склони је од мога стола"и "Лажу ме очи твоје". Потом се повукла са музичке сцене.

Ивин живот се променио из корена. Удала се и има петоро деце, а због породице је запоставила породицу. Живи далеко, а презива се Делафоли. 

Једном приликом за медије је испричала детаље из свог живота.

BloombergAdria.com

 

Каже, све што јој се догодило када је снимила песму "Склони је од мога стола" било је пребрзо за њен укус.

- Кренула сам буквално из забаве... Одмалена сам волела да певам и првенствено на забавама певала мојој породици. Како сам одрастала ми родитељи и фамилија који су имали пуно познаника и пријатеља из тог света предложили су да снимим албум и помогли ми у томе. Све је ишло некако брзо... Чак и пребрзо за мој укус - каже Ива, после 15 година ван медијског света и наступа: 

- Почела су појављивања на телевизијама, гостовања у емисијама, наступи, али тада сам открила да сам ја ипак само девојчица која воли да пева, али нисам неко ко воли да буде у медијима. Нисам могла да се навикнем на камере, снимања, шминкернице и све оно што осим певања тај посао носи, јер по природи волим миран и повучен живот - истиче Ива.

Ива је са само 19 година остала у другом стању, а тада је донела веома битну одлуку: 

- Са непуних 19 година упознала сам садашњег супруга који је тада имао 28 година и у моменту када смо се упознали био је на одмору у Србији, иначе је из Француске. Јако смо се заљубили и он се након 6 месеци преселио у Србију. Живели смо заједно још годину дана и ја сам остала трудна са нашом првом ћерком... То је био моменат када сам пресекла и схватила да посао какав имам и породица какву желим не могу ићи заједно јер сам пуно била одсутна због посла. Буквално сам у једном дану решила да више нећу гостовати и да ћу се посветити деци. Преселили смо се у Париз и пријао ми је тај мир који имам. У међувремену добила сам још четворо деце... Дакле, петоро укупно (смех). Три ћерке и два сина - објашњава Ива.

- Откако сам се удала, нисам се бавила професионално ниједним послом, иако имам пуно хобија, а о финансијама брине супруг. Недостаје ми певање и музика, али јавни живот ни најмање. Естраду доста пратим и колеге певаче, али нисам баш одушевљена оним што видим...

Она је испричала како је њој било да се снађе и колико је тешко на естради:

- Никога не осуђујем, јер у мору естрадних ликова тешко је доћи до изражаја, а не правити скандале, али никад нисам пожелела да будем део тога. Ја баш волим мир. Волим да изађем да шетам у дуксу и хеланкама, без шминке, са пунђом на глави и да ме нико не познаје - истиче Ива.

- И дан данас умем да погледам своје спотове и чујем песме. Моја деца стално то гледају и наравно, деца као деца, волела би да је мама позната и да се поново вратим том послу, али ја и овако водим један диван живот у коме никада није досадно. Поред петоро деце је немогуће да вам буде досадно (смех). Пуно путујемо, бавимо се разним спортовима и уживамо у нашем малом, приватном свету без стреса и камера- додала је Ива. 

(Пинк.рс)