Извор:Фото: МУП, Новости/Инстаграм принтскрин/nikola_djordjevicc

"СТЕРОИД ЈЕ УТИЦАО"Задругар саслушан на суђењу Уроша Блажића

Извор: Нпортал

26.09.2024.

13:19

"ТАЈ СЕРОИД, како је рекао, има најјаче дејство, али утиче на психу"

Ријалити учесник Виктор Ђорђевић, који је недавно променио име (раније се звао Никола), данас сведочи на суђењу Урошу Блажићу.

BloombergAdria.com

 

Ђорђевић је рекао да остаје при две изјаве које је дао у тужилаштву, али да се "не сећа тачно шта је све рекао јер је било давно".

- Дружили смо се, али, искрено, трудим се да заборавим тај догађај - рекао је бивши задругар.

Виктор је испричао да Уроша познаје око три године, да су били добри другови и да је одлазио код Блажића, као и Блажић код њега.

- Није причао да је у свађи са неким. Он ми је показао пиштољ "токарев" за који је рекао да је очев, али он је мене слагао. Показивао ми је пиштољ, пуцао сам из њега у свињу. У џак у подруму сам пуцао из стартног пиштоља. Са тим "токаревим" нешто није било у реду и стојим иза те изјаве. Слободно можете да препишете све из моје изјаве. Показао ми је и неку школску бомбу, која није права, тако ми је рекао, а стартни пиштољ можете да купите у легалној продаји - изјавио је Ђорђевић.

BloombergAdria.com

 

Он је открио и то да је дошло до свађе у "Wхатсапп" групи.

- Писао сам му да се смири, али та девојка с којом се свађао није хтела да попусти. Имали смо више тих група за шалу, да шаљемо слике, нису то биле групе за неке лоше и скривене намере. Урош је пар пута био са мном у теретани, а претежно је тренирао код куће јер је живео на селу. Стероиди могу да се купе у слободној продаји. Нисам му ја дао стероиде, рекао сам да купи у слободној продаји. Користио је тренболон - додао је Виктор.

- Седео сам кући кад ми је Урош написао да иде да прави масакр, нисам га схвато озбиљно. Свашта људи кажу у свађи. Нисам могао да наслутим ни да ће да иде да се свађа с неким, а камоли да уради тако нешто.

Одговарајући на питања адвоката Перовића, Ђођревић је рекао да му није било познато да је Радиша Блажић знао да Урош има оружје.

На питање Блажићевог браниоца зашто је звао девојку која се свађала са Блажићем рекао је да је хтео да смири ситуацију јер је девојка увредила Блажића.

- Тај Марко Николић ме је позвао и рекао да је озбиљна ситуација. Ја сам се тој девојци јавио и питао шта има да улази у свађу и да он нема намеру да се свађа. Извинио сам се у његово име, а она је рекла да нема шта да се извињава, да ће Урош да се извињава њима из Ургентног центра. Због тога сам рекао Урошу да седи код куће и да се припази. Урош је бурно реаговао, питао се што би њега неко дирао без разлога - рекао је Ђорђавић.

Када је у питању стероид тремболон, рекао је да га је и сам користио и да се није добро осећао, да није могао да контролише своје расположење и да је био агресиван. Он је додао да не може да се сети да ли је икада лично видео да Блажић узима тренболон.

(Телеграф.рс)