Извор:Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/thelifeofmuki

"ТРПИ МЕ ОЧИГЛЕДНО": Тања открила непознате детаље везе

Извор: Нпортал

26.09.2024.

14:11

ПЕВАЧИЦА обележава ове године 20 година каријере, а сада је открила колико јој значи подршка њеног изабраника.

Тања Савић је открила непознате детаље о својој вези, открила је како се Муки опходи према њој и да ли би нешто мењала: 

- Не бих ништа другачије урадила. Кад сагледам читаву своју каријеру, није било досадно. Било је успона и падова, као срчани ритам, пулс, али добро то значи да сам жива. Преживела сам неке много велике ствари, доживела сам велике хитове, постала сам мајка, ова Арена ће бити круна моја каријере - рекла је Тања истичући да је понекад  јако захтевна, и да је њен изабраник једини који може да је трпи.

Тања је истакла да Муки испуњава све њене жеље:

- Испуњава све моје жеље. Можда и јесам захтевна, то морате њега да питате. Мислим да сам понекад тешка. Није му лако са мном. Заиста сам захтевна, у последње време нарочито, не знам зашто, можда зато што сам перфекциониста, уметник, али све то има своје. Трпи ме очигледно, мислим да је он једина особа која би ме трпела. Ја њега не трпим. Не знам, мислим да је он једина особа која би могла да истрпи моје хирове. То није заиста лако. 

Када су је новинари упитали да ли је он њена сродна душа, певачица је одговорила:

- Никад не можеш да је рећи да је то то. Кад си заљубљен, увек мислиш да је то то, а ја мислим да јесте тако. Увек су сва питања усмерена на свадбу. Сада сам фокусирана на припрему концерта, а за свадбу ћемо полако. Отом потом. - истакла је певачица.

(Блиц)