Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

Ево ко ће заменити Сашу Поповића у Звездама Гранда

Извор: Нпортал

26.09.2024.

17:34

Жири остаје у истом саставу, али ће сада бити пред већим изазовом...

Данима се спекулише о повратку Саше Поповића у такмичење "Звезде Гранда", али још увек се датум када ће поново сести у столицу модератора не зна.

Жири је остао у непромењеном саставу, али ипак недостаје главни човек и креативни директор "Гранд продукције", па су се многи запитали да ли ће га и ко заменити.

И док је осмишљавао нову сезону и промене које ће се догодити, Саша је одлучио ко ће сести у његову фотељу поред Снежане Ђуришић и привремено га одменити док се у потпуности не опорави.

BloombergAdria.com

Водитељ претходних сезона Воја Недељковић привремено ће мењати Сашу Поповића у продукцијској столици, док ће са Аном Севић програм водити Милан Митровић, преноси "Гранд".

BloombergAdria.com

Жири остаје у истом саставу, али ће сада бити пред већим изазовом, јер у првом кругу неће имати прилику да види кандидате на сцени. Испред себе чланови жирија ће имати зид који се спушта уколико гласају за кандидата.

Такође, имаће могућност да притисне паник тастер, а уколико се већина сложи, кандидат који им се не допада аутоматски испада из такмичења.

Да је здравље Саше Поповића и даље нестабилно, али да иде набоље недавно је за медије открила његова дугогодишња сарадница и пријатељица Весна Милановић.

- Сашу врло брзо очекујемо. Саша је тренутно одсутан, али само тренутно, због његовог здравственог стања, али ће нам се брзо прикључити и онда ће вам и он сам рећи све на ту тему.

Саша све прати, ништа нисмо урадили у "Гранд" продукцији а да Поповић то није испратио, у контакту смо свакодневно, имамо његово зелено светло или немамо у зависности од тога колико смо били професионални или нисмо, али наравно да је упућен и да његов тим то надгледа и добро ради - рекла је Весна.

- Није у болници. Он је цело лето вредно радио, за аудицију био је у Београду, Нишу, Тузли, Сарајеву, целог лета је спремао све, цела сезона је завршена до оног момента када кандидати треба да испадају - закључила је Весна Милановић недавно.

(Хелло)