Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/djinadzinovic

МЕЛИНА: Да ли се мени свиђа то што Ђина ради? - Није битно!

Извор: Нпортал

26.09.2024.

22:14

Мелина не крије да су Ђина и она доста различите...

Фолкер Харис Џиновић и његова дугогодишња супруга Мелина пре неколико месеци су ставили тачку на њихов брак, о чему јавност већ дуго бруји.

О Мелинином новом дечку се месецима уназад прича, док су недавно испливале информације и о Харисовој новој, 15 година млађој изабраници.

Мелинина и Харисова деца, ћерка Ђина и син Кан, остали су да живе са оцем у луксузној породичној кући на Сењаку, док се о Ђинином променљивом односу са мајком нашироко полемисало.

Харисова сада већ бивша супруга не крије да су Ђина и она доста различите. Мелина је пред нашим камерама једном приликом проговорила о ћерки и њеном стилу.

BloombergAdria.com

- Ћерку нимало не саветујем око облачења! Као што видите, нас две се потпуно разликујемо. Драго ми је да дете није моја копија, има свој пут, свој стил. Да ли се мени то свиђа или не, заиста, није ни питање. Мислим да неко од 19 година и не треба да буде саветован од жене која има 40 и коју - истакла је Мелина.

- Мислим да тај део детињства и тражења себе, који смо сви ми имали, не треба њој да буде укинут зато што је моја ћерка - додала је она том приликом за "Блиц".