Извор:Фото: АТА имагес

"ЧЕСТО ЈЕ НА БЛОК ЛИСТИ": Јована о комуникацији са мајком

Извор: Нпортал

27.09.2024.

09:14

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић је често у жижи медијског интересовања због изјава и због стајлинга у јутарњем програму.

Атрактивна водитељка је неколико пута причала о комуникацији са мајком Олгом и оцем Миодрагом, који је временом бивао различит.

Јована не крије да је поносна на родитеље, па је једном приликом објавила фотографију мајке када јој је честитала рођендан и открила детаље из породице. 

- Јуче ме је звала мама. Јуче јој је био рођендан. Поручила ми је нешто сто никада није до сад. Лепо. Из душе. Мислим да се небеске капије отварају за баш велике ствари. Мама, хвала ти. Чак и кад се не слажемо који је пут, мама, знаш да су нам циљеви увек били исти. Волим те. На свој начин. Твоја ћерка - написала је једном приликом Јована. 

Јована је недавно открила да се њени родитељи феноменало слажу са Драганом и да је у комуникацији са њима, а такође да јој је мајка често на блок листи: 

- Први пут у животу је она срећна, обожавају Драгана. Моја мама је често на блок листи, такви су нам карактери, онда они комуницирају са Драганом. Ја сам поносна на своје родитеље, они су господа - искрена је била Јована у емисији "Премијера - Викенд специјал".

#Јована Јеремић #Водитељка Јована Јеремић #мајка Јована Јеремић #родитељи Јована Јеремић