Извор:Фото: Предраг Митић, Д. Миловановић

"Имали смо непријатну ситуацију, знам га к'о злу пару"

Извор: Нпортал

27.09.2024.

12:46

ГЛУМАЦ Светозар Цветковић је једном приликом био гост емисије "Сценирање" у којој је открио бројне непознанице из своје каријере, али и приватног живота.

Након што је пред камерама први пут говорио о свом детињству и открио да је првих осам година живота са родитељима живео у стану од девет квадрата, а потом говорио и о својим првим улогама и почетку каријере. Потом се дотакао и пријатељстава у глумачком свету и на питање кога би одабрао за главну улогу у филму о његовом животу као из топа одговорио - Тихомир Станић.

BloombergAdria.com

Након тога у студију се као гост изненађења појавио управо Станић, који је, како каже управо дошао од лекара нутриционисте. Лекар му је рекао да мора да смрша осам кила!

- Сад баш кажем да бих волео да ме ти играш на филму, али да мораш да смршаш. Мислиће људи да смо се договорили - обратио се Цветковић Станићу.

- Морам да смршам јер треба да играм Иву Андрића - рекао је Станић.

- Да, да само због тога - прокоментарисао је Цветковић.

- Па ја сам се и угојио због улоге у серији камионџије, где је требало да будем буцко са обрашчићима - рекао је Станић.

Цветковић који је био пријатно изненађен доласком свог колеге и пријатеља у студио, рекао је да су они јако добри пријатељи и да га Станић зна к'о злу пару.

BloombergAdria.com

- Нас двојица се често не слажемо, али на крају увек нађемо решење. Ми се дуго знамо, али постали смо добри пријатељи када су нас зближиле наше ћерке. Пре тога када смо радили имали смо једну непријатну ситуацију о којој сад не бих да причам, није то ни важно, али било је густо - рекао је Цветковић.

- Живот нас је водио на друге стране, али смо увек поштовали исте личне, политичке, уметничке и друштвене вредности и увек смо били на истој страни. Некад смо побеђивали, али чешће нисмо - каже Станић.