Извор:Фото: АТА имагес/Принтскрин Јутјуб/ sanjamarinkovic

"Нисмо имали за лечење, тата је молио за новац по селу"

Извор: Нпортал

27.09.2024.

17:44

"Када се моја мама лечила, мој тада је позајмљивао новац по селу, нисмо имали..."

Током каријере Рада Манојловић суочила се са многобројним успонима и падовима.

Певачица се сада присетила најтежег периода живота, мајчине болести, те открила да од тада једном човеку није опростила.

Рада се том приликом осврнула на причу о новцу, те открила да јој новац ништа не значи.

BloombergAdria.com

- Не значи ми, види, ја сам имала сам једног комшију, који нам је и рођак и који је онако стварно богат. И када се моја мама лечила, мој тада је позајмљивао новац по селу, нисмо имали, мислим то је стварно била болест која је дуго трајала. И он је њега тада питао за, не знам, да му позајми 50 евра, што је за њега било... као и данас да те неко пита за 50 евра. Њему то ништа није значило. Градио је кућу, имао је не знам колико - испричала је у својој исповести Рада.

- И он је нама рекао да тренутно гради капију па нема, а то му је пета кућа и тако то. А сви су знали, цело село је знало да се моја мама лечи, ми узимамо за то, за болест. На крају је мој отац свима вратио дугове, али сам тада презрела тог човека и никад му се више нисам јавила, двадесет година ето, а то је преко пута нас.

- То ме је јако покренуло јер нисам могла да схватим. Сиротиња нам је давала задње што су имали, а он, ето...

Подсетимо, Рада Манојловић имала је 19 година кад се њена мајка разболела, радила је и паралелно учила како би зарадила новац и помогла оцу око лечења мајке.

(Сторy)