Извор:Фото: АТА имагес

НАЈАВИЛА СПЕКТАКЛ: Маја одустала од уласка у "Фарму"?

Извор: Нпортал

28.09.2024.

08:38

КАО што су многи очекивали, почео је и ријалити "Фарма 8". Синоћ су ушли неки од такмичара, а међу њима је и Кристијан Голубовић.

Певачица Маја Николић је требала да уђе у ријалити "Фарма 8", најавила је спектакуларан улазак, а онда је одустала. Ово је прокоментарисао и Кристијан Голубовић који је постао учесник поменутог ријалити програма. 

- Чуо сам да је она имала план да уђе како би мене провоцирала и дисквалификовала. Искрено, ја бих то обожавао јер сам сада тотално другачији, а и она је жена - рекао је Кристијан Голубовић, па додао:

- Маја је таква, енергична, волео бих да она уђе. Волим такву врсту, чак и Јелену Голубовић. Она може да вам кљуца као детлић док не направи рупу у мозгу, а Маја је експлозивна. Чим је дирнете у тему, она воли да удари тигањем. Волим такав темперамент - признао је ријалити играч.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, недавно је Маја Николић потврдила улазак на Фарму 8.

- Зашто сам прихватила да уђем на "Фарму 8"? Зато што је Жељко рекао да ће ме једину спустити хеликоптером и да ће летети са мном. Ући ћу као дива. Никада нисам победила ни у једном ријалитију, значи скромна сам. Имам право да уђем као победник - рекла је Маја Николић.

- Имам једно изненађење. Бићу вероватно као Ева са оним листом и излазим нага. Само ће бити "бодy паинт" (цртање по телу). Тако смо се договорили, зато сам прихватила да уђем. Пошто ја не победим, онда добијем свој хонорар. Задовољна сам. Шта ће мени победа? Мени треба новац. Онда ме је питао шта мени треба. Рекла сам: "Онда улазимо ти и ја хеликоптером" - открила је Маја Николић.

BloombergAdria.com

 

(Блиц)